Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ със запалване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Сторгозия до OMV бл.13
    sigpicALFA ROMEO 1.4 BOXER

Comment

В такъв случай - на изхода към КАТ, малко преди бензиностанцията на Лукойл, от другата страна на пътя.Сервизът се казва "Илиеви и син". Търси Слави.
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

С риск да прозвучи нагло,но ще те попитам кога ще имаш възможност евентуално да я закачим на място?
        sigpicALFA ROMEO 1.4 BOXER

Comment

Дай един телефон на ЛС и утре ще се чуем.
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

В крайна сметка се оказа че електролита на акумулатора ми е с гъстота 1,20 което е крайно недостатъчно след зареждане е 1,27 и отново съм в джаза. Въпреки всичко ще направя профилактика на стартера.

Поздрави
            алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
            алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Comment

[QUOTE=mian4o;1021770]В крайна сметка се оказа че електролита на акумулатора ми е с гъстота 1,20 което е крайно недостатъчно след зареждане е 1,27 и отново съм в джаза. Въпреки всичко ще направя профилактика на стартера.

Предполагам че си проверил заряда към акумулатора и евентуално за оттечки
              ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

Това го направих още лятото като смених диодната плочка и колектора. Хитрия майстор обаче не е сменил лагерчетата и сега свирят и ще има отново операция до няколко дни.

Поздрави

Comment

Да извадя темата от праха. Днес се оказа че имам оттечка в размер на 0,18 A/h която не мърда на никъде. Всички консуматори са изключени дори и светодиода на алармата. Знам каква е процедурата с изваждането на предпазителите един по един но може да дадете предложения къде да търся евентуално ако някой се е сблъсквал с такъв проблем.

Поздрави

Comment

Първоначално публикувано от mian4o Покажи съобщение
                    Да извадя темата от праха. Днес се оказа че имам оттечка в размер на 0,18 A/h която не мърда на никъде. Всички консуматори са изключени дори и светодиода на алармата. Знам каква е процедурата с изваждането на предпазителите един по един но може да дадете предложения къде да търся евентуално ако някой се е сблъсквал с такъв проблем.

Поздрави
                    За мен заподозрян № 1 е ICS - а.
                    Свали предпазители F4, F17 и F18 (те имат отношение към него) и виж дали има още утечка.

Трябва да си знаеш кода за ICS - а, защото след свалянето на тези предпазители, ще ти го иска.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                    X