Сторгозия до OMV бл.13
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помощ със запалване
Collapse
X
-
В крайна сметка се оказа че електролита на акумулатора ми е с гъстота 1,20 което е крайно недостатъчно след зареждане е 1,27 и отново съм в джаза. Въпреки всичко ще направя профилактика на стартера.
Поздравиалфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.
Comment
-
[QUOTE=mian4o;1021770]В крайна сметка се оказа че електролита на акумулатора ми е с гъстота 1,20 което е крайно недостатъчно след зареждане е 1,27 и отново съм в джаза. Въпреки всичко ще направя профилактика на стартера.
Предполагам че си проверил заряда към акумулатора и евентуално за оттечкиALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Да извадя темата от праха. Днес се оказа че имам оттечка в размер на 0,18 A/h която не мърда на никъде. Всички консуматори са изключени дори и светодиода на алармата. Знам каква е процедурата с изваждането на предпазителите един по един но може да дадете предложения къде да търся евентуално ако някой се е сблъсквал с такъв проблем.
Поздравиалфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.
Comment
-
Първоначално публикувано от mian4o Покажи съобщениеДа извадя темата от праха. Днес се оказа че имам оттечка в размер на 0,18 A/h която не мърда на никъде. Всички консуматори са изключени дори и светодиода на алармата. Знам каква е процедурата с изваждането на предпазителите един по един но може да дадете предложения къде да търся евентуално ако някой се е сблъсквал с такъв проблем.
Поздрави
Свали предпазители F4, F17 и F18 (те имат отношение към него) и виж дали има още утечка.
Трябва да си знаеш кода за ICS - а, защото след свалянето на тези предпазители, ще ти го иска.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment